Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Прогулянка у хмарах

Рік:
Ор. назва:
A Walk in the Clouds
Країна:
США, Мексика
Режисер:
Альфонсо Арау
Тривалість:
01:42:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Пол повертається додому після війни. Незабаром він розуміє, що дружина, з якою він поспішно одружився під час одного зі звільнень, для нього зовсім чужа людина. Прямуючи в Сакраменто, Полу довелося захистити від хуліганів неймовірно красиву дівчину Вікторію Арагон. Вона розповіла йому про свою життєву історію - після того, як вона завагітніла, наречений покинув її і тепер Вікторія не знає, як повертатися до батьків, суворих католиків мексиканського походження. Пол запропонував Вікторії зіграти роль її чоловіка. У гостях Пол затримався на день, потім на тиждень і поступово це переросло у сильне почуття кохання. Пол дізнався і полюбив всіх членів родини Вікторії, як своїх близьких, яких він був позбавлений, тому що був сиротою. ©Kino4ua Прогулянка у хмарах 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?