Kino4ua.com
R

Вікторія: Історія кохання

Рік:
Ор. назва:
Victoria
Країна:
Норвегія
Режисер:
Торун Ліан
Тривалість:
01:41:57
Переклад:
Українська мова UA:Культура | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
У сюжеті фільму «Вікторія. Історія кохання» відбуваються події, які були описані у знаменитому творі норвезького письменника Кнута Гамсуна. Тут головна героїня – дівчина, яка належить до еліти суспільства. Її полюбив бідний хлопчина Йоханнес, у якого батько мірошник. Коли відбулося перше знайомство наших героїв, вони не були морально підготовлені до почуттів, що охопили їх. На той час хлопчикові було лише 14 років, а Вікторії виповнилося десять. З цього часу він перестав хотіти спати, тому що був постійно зайнятий роздумами про те, як звернути на себе увагу красуні з вищого суспільства. Але для досягнення цієї мети йому необхідно було твердо стояти на ногах, або іншими словами, досягти високого звання, і цим вирівняти його становище у суспільстві із сімейством Вікторії. Але на даному етапі хлопчик випробував на собі особисто всі труднощі забороненого кохання. Дівчині теж важко морально, оскільки батько змушує її дати згоду на шлюб із сином багатої людини. Якщо любов прийшла в життя людей, то розум і серце повною мірою підпорядковані тільки їй. Ніякі перешкоди у вигляді соціального становища, кількості грошей та суспільних забобонів не може перешкодити їй. ©Kino4ua Вікторія: Історія кохання 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?