Kino4ua.com

Таємниці райських схилів

Рік:
Ор. назва:
Paradise Hills
Країна:
Іспанія
Режисер:
Еліс Веддінгтон
Тривалість:
01:35
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
В майбутньому, щоб наставити на шлях істинний своїх чад, багаті батьки відправляли їх в спеціалізований центр емоційної реабілітації «Райські схилі». Це заклад розташовувався на острові серед океану, так що пацієнти не мали можливості втекти, і, за словами місцевих фахівців, а також численних клієнтів, після проходження м'якої терапії діти кардинально змінювалися. Нерідко в стіни цього закладу потрапляли і досить дорослі пацієнти, але ніхто з них не виявився тут за власним бажанням.

До недавнього часу дівчина на ім'я Ума нічого не знала про це місце. Вона народилася в багатій родині і користувалася всіма привілеями вищого суспільства. Однак після вбивства її батька сім'я почала відчувати фінансові проблеми, і, щоб не втратити повагу і свій статус, бідолаха повинна була вийти заміж за заможного спадкоємця Хенстона. Вона не хотіла пов'язувати своє життя з багатієм, так як була закохана в бідняка Маркуса, тому мати насильно відіслала дівчину в реабілітаційний центр. На перший погляд «Райські схилі» повністю відповідали своїй назві. Весь острів був усипаний казковими квітами, пацієнти і персонал носили білий одяг. Всі випромінювали доброту і повагу, але перше враження було оманливе. Незабаром Ума дізналася правду про цей заклад.

З першого дня Ума познайомилася з Хлоєю, яку батьки відправили сюди, щоб вона позбулася від звички переїдати, а також дівчиною на ім'я Ю, яка страждала від панічних атак і прибула в заклад, щоб повірити в свої сили. Нові подружки не бажали миритися з встановленим режимом, тому мріяли про втечу. Випадково Ума з'ясувала, що втеча можлива, незважаючи на охорону. У центрі проходила реабілітацію відома виконавиця Амарна, яку, за офіційною версією, відправили сюди для лікування від алкоголізму. Насправді ж її запроторили колишні колеги, коли співачка вирішила почати сольну кар'єру. Амарна провела тут довгий час, щоб зрозуміти, що в їжу додають снодійне, і, коли вони засинають, їх клонують, а пізніше віддають батькам двійника, який відповідав всім їх побажанням. Героїням потрібно було терміново втекти, щоб не опинитися в числі жертв, але несподівано на острові з'явився її коханий Маркус і дівчині довелося змінити свої плани ... ©Kino4ua Таємниці райських схилів 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Наталка
    Наталка
    11 жовтня 2021 20:47
    + 0 -
    Цікава казка. Приємного перегляду.