Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ремонт малих двигунів

Рік:
Ор. назва:
Small Engine Repair
Країна:
США
Режисер:
Джон Поллоно
Тривалість:
01:42:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Основні дії фільму "Ремонт малих двигунів" розповідає про трьох приятелів, які познайомилися ще у шкільні роки. З того часу минуло чимало часу, і життя головних героїв дуже змінилися. У кожного з'явилися свої інтереси, пріоритетні погляди та змінилися життєві цінності. Одного дня їхні шляхи перетнулися в маленькій майстерні, якою відтепер управляє сам Френк. Зустріч була спонтанною і ніхто не планував довго затримуватися. На жаль, погодні умови не дозволяють хлопцям покинути стіни цього закладу, тому Суейно та Пекі змушені залишитись. Попереду на них чекає довга ніч наодинці з давніми товаришами, і неприємних розмов їм уникнути не вдасться.

Здавалося б, гірше не може бути, проте незабаром з'являється Чед. Він - гордовитий хлопець, який народився в багатій та впливовій родині. Він і стає потужним «тригером» для обурення персонажів, що діють. У недалекому майбутньому діючим персонажам належить згадати юність, пробачити колишні образи та змінитись на краще. Чи зможуть вони впоратися з труднощами, що раптом навалилися, і подолати численні мінливості підступної долі? Як надалі розвиватимуться події? ©Kino4ua Ремонт малих двигунів 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?