Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Доктор Стрейнджлав, або Як я перестав хвилюватись і полюбив бомбу

Рік:
Ор. назва:
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Стенлі Кубрик
Тривалість:
01:35:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
Доктор Стрейнджлав, або Як я перестав хвилюватись і полюбив бомбу – сатирична комедія, яка показує життя і діяльність людей у період Карибської кризи. Генерал Ріппер вирішив, що він має право вершити чужі долі, тому захотів почати самотужки нову війну світового масштабу. Для цього він влаштував цілий «спектакль», щоб усі повірили, ніби президента країни знищено, а після важкі бомбардувальники відправились знищувати СРСР. Представники влади розгублені, а Меркін Маффліє, який займає президентський пост, намагається зрозуміти, що ж далі робити. Оскільки зупинити літаки неможливо, потрібно якомога швидше зв’язатись з кимось з Радянського Союзу. Коли вдається вийти на контакт з головою Радміну, він повідомляє, що у разі атаки американських літаків відповідь буде значно сильнішою – спеціальна машина просто знищить всю Америку. Перспективи жахливі. І тут у справу вмішується доктор Стренджлав… ©Kino4ua Доктор Стрейнджлав, або Як я перестав хвилюватись і полюбив бомбу 1964 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?