Kino4ua.com
PG-13

Цар Скорпіонів

Рік:
Ор. назва:
The Scorpion King
Країна:
США, Німеччина, Бельгія
Режисер:
Чак Рассел
Тривалість:
01:31:29
Переклад:
Українська мова Новий канал | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) СТС
Стародавній Єгипет, п'ять тисяч років тому. У пустелі оголошується могутній воїн - жорстокий, спраглий влади полководець Мемнон. Він обіцяє поневолити єгиптян, захопивши всі народи пустелі і зробивши їх своїми рабами. І справді кожен похід армії Мемнона закінчується тріумфом: виграючи битви, він захоплює в полон сотні і тисячі єгиптян. Настає момент, коли непоборимими виявляється лише жалюгідна купка непокірних, які переховуються в пустелі від безсердечного правителя. Ходять чутки, що своїм незліченним перемогам Мемнон зобов'язаний особистому провіснику, бачення якого допомагають царю в його бажанні захопити Єгипет. І тоді народ, досі не потрапив під гніт тирана, наймає Метаеса - воїна з Аккада, який не знає промахів і може виконати будь-яке завдання. Отримавши наказ убити таємничого пророка царя, від якого йдуть всі біди, тієї ж ночі Метаес проникає у ворожий табір. З подивом воїн виявляє, що провісник - це прекрасна молода чаклунка на ім'я Кассандра. Він не може вбити її, зате стражники Мемнона, які оточили головного героя пригодницького блокбастера «Цар скорпіонів», готові позбавити його життя в будь-який момент. Прив'язавши Метаеса до стовпа, правитель вбиває його брата і збирається зробити те ж саме з найманцем, але його зупиняє Кассандра, яка заявила, що загибель аккадцев призведе до неминучої трагедії. Однак хитромудрий Мемнон знаходить спосіб обійти пророкування і закопує Метаеса в пустелі під палючим сонцем. Звільнившись, воїн повертається в табір і бере Кассандру в полон, сподіваючись виманити тирана в пустелю заради останнього, вирішального бою ... ©Kino4ua Цар Скорпіонів 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?