Kino4ua.com
PG-13

Цар скорпіонів: Книга душ

Рік:
Ор. назва:
The Scorpion King: Book of Souls
Країна:
США
Режисер:
Дон Майкл Пол
Тривалість:
01:42:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Че!
Цар скорпіонів: Книга душ – пригодницький бойовик з елементами фентезі, герої якого будуть вести боротьбу з небезпечними монстрами пустелі. Але про все по черзі. Книга душ – це легендарна річ, єдина, яка може допомогти у боротьбі з Лордом війни – жорстоким, кровожерливим персонажем. А воюють із ним Король Скорпіонів і сестра Нубійського Короля Тала, які заради цієї боротьби і об’єдналися. Через Лорда увесь народ Тали опинився у серйозній небезпеці, а вона вважає свої обов’язком його захистити. Герої відправляються у подорож, шукаючи дорогоцінну книгу, і на своєму шляху вони одного разу зустрічають Аміну. Це загадкова дівчина, яку захищає кам’яне чудовисько. Вона особлива, цікава, крім того, вона теж може допомогти мандрівникам. Отож подорож вони продовжують вже утрьох. А попереду чекає битва з тими самими пустельними чудовиськами. ©Kino4ua Цар скорпіонів: Книга душ 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. кейт кошка
    кейт кошка
    20 вересня 2022 22:10
    + 0 -
    привіт класно sunglasses