Kino4ua.com
HD 720p
R

Бунт / Джек Стоун

Рік:
Ор. назва:
Riot
Країна:
США
Режисер:
Джон Лойд
Тривалість:
01:27:20
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Балам Маглович – керівник великої російської банди вже давно сидить за ґратами. Щоправда, це йому не заважає керувати бізнесом, адже практично вся охорона в'язниці працює на нього. Замість камери, у Магловича апартаменти та вишукане харчування, засоби зв'язку завжди під рукою. Практично в'язниця перетворилася на неприступну фортецю, в яку й вирішив проникнути колишній поліцейський Джек Стоун. Фільм «Бунт» (2015), розповідає історію поліцейського, який вирішив поставити на карту кар'єру аби дістатись до винуватця смерті його дружини. Для початку Джек організовує пограбування банку, який за його інформацією належить Баламу, але замість грошей він викрадає важливі документи, що викривають продажних поліцейських. Так сталося, що під час затримання Стоун стикається з колишнім напарником, який продав Джека бандитам. Опираючи, він скидає продажного поліцейського з балкона і той гине. Викрадені докази тим часом вирушають до журналістки Таймс — Тріше Сінклер, яка, схопившись за матеріал, розпочинає розслідування. За пограбування банку та вбивство представника закону, Джека саджають у ту саму в'язницю, якою керує Балам Маглович. Тепер месник має знайти спосіб дістатися до короля злочинного угруповання ©Kino4ua Бунт / Джек Стоун 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?