Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Змії в літаку / Зміїний політ

Рік:
Ор. назва:
Snakes on a Plane
Країна:
США
Режисер:
Девід Р.Елліс
Тривалість:
01:45:39
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Молодий хлопець Шон Джонс стає мимовільним свідком убивства прокурора Деніела Гейса, скоєного Едді Кімом, одним із членів якудзи. Шон бажає дати свідчення в суді і засадити бандита за ґрати. Під опікою двох агентів ФБР (Невілла Флінна і Генрі Гарріса) його намагаються переправити з Гонолулу в Лос-Анджелес звичайним пасажирським рейсом South Pacific Airlines-121 (літак Boeing 747-400), але першим класом.

Мафія, дізнавшись про це, вантажить на борт літака контейнери з квітами, а поміж них змії. Після закінчення половини часу польоту змії вибираються назовні і починають кусати пасажирів, а також псувати обладнання літака. Настільки агресивна поведінка змій пояснюється тим, що квіти в контейнерах, у яких містилися змії, були обприскані якимись феромонами, що викликають збудження й агресію.

Флінн намагається нейтралізувати змій за допомогою електрошокера, але безліч пасажирів, зокрема агент Гарріс, гинуть від укусів. Решта пасажирів і бортпровідники барикадуються на верхній палубі лайнера. Агент Невілл Флінн організовує відсіч плазунам, ситуація ускладнюється тим, що від укусів гинуть обидва пілоти рейсу 121. На землі тим часом спішно знаходять експерта зі змій, але той повідомляє неприємну звістку: на борту літака зібрані найрізноманітніші змії з усіх куточків світу. Агент Флінн, після аналізу ситуації, доходить до вкрай ризикованого варіанту - розгерметизувати корпус літака, щоб знизити температуру і тиск і висмоктати з літака всіх змій; варіант виявляється успішним - всі змії вилетіли з літака. За штурвал сідає Трой - один із пасажирів, який до цього мав досвід польотів тільки на авіасимуляторі. Спільними зусиллями Троя та агента Флінна літак вдається посадити в аеропорту Лос-Анджелеса. ©Kino4ua Змії в літаку / Зміїний політ 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?