Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Наказано знищити

Рік:
Ор. назва:
Executive Decision
Країна:
США
Режисер:
Стюарт Бейрд
Тривалість:
02:12:41
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Особливо небезпечний терорист Яффа святкував одруження своєї дочки. Але настільки чудовий захід був затьмарений співробітниками спецслужб, які заарештували злочинця і мають намір посадити його у в'язницю на довічний термін. Про це відразу впізнали його підлеглі, в тому числі і помічник Наджи Хасан, що дуже розлютило їх. Щоб звільнити ватажка, терористи вирішили захопити Боїнг 747. Вони зуміли пронести на борт повітряного судна біохімічну бомбу. Бандити захопили літак, погрожуючи американській владі, що якщо поліція не звільнить Яффу, то вони вб'ють всіх пасажирів і підірвуть бомбу над Америкою. Пентагон не мав наміру відпускати небезпечного злочинця. Була розроблена спецоперація: підполковник Тревіс разом з доктором Грантом повинні були пробратися на борт захопленого літака, знешкодити бомбу і врятувати заручників. Судно знаходиться на великій висоті і пробратися туди непоміченим дуже складно. Герої кінострічки «Наказано знищити» за допомогою винищувача змогли проникнути на борт. Залишилося слідувати плану і вбити загарбників, але все ускладнилося, коли командування наказало підірвати захоплений літак … ©Kino4ua Наказано знищити 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?