Kino4ua.com
R

Захоплення підземки 123

Рік:
Ор. назва:
The Taking of Pelham 123
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Тоні Скотт
Тривалість:
01:45:55
Переклад:
Українська мова Дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный (Украинский)
Працюючи в нью-йоркському метрополітені диспетчером, Уолтер Гарбер одного разу дізнається, що поїзд під номером 123 захоплюють терористи. Їм вдалося заблокувати склад і взяти в заручники всіх пасажирів. Глава терористів, Бернард Рейдер, висуває владі ультиматум, вимагаючи передати йому протягом години 10 мільйонів доларів. Якщо умови не будуть виконані в строк, він має намір розстріляти всіх заручників. Як парламентера злочинець вибирає Уолтера. Бернард дуже добре спланував терористичний акт і підготувався до будь-яких дій правоохоронних органів. Крім цього, зловмисник знає і про гріхах Уолтера. Це змушує його залишатися на місці і продовжувати свою роботу. Чи зможе простий диспетчер обхитрити терориста і врятувати пасажирів злощасного поїзда? ©Kino4ua Захоплення підземки 123 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?