Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Швидкісний поїзд

Рік:
Ор. назва:
Bullet Train
Країна:
США, Японія
Режисер:
Девід Літч
Тривалість:
02:06:32
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
«Швидкісний поїзд» - динамічний бойовик від творця «Джона Уіка» Девіда Літча. Цього разу дії перенесуться з похмурих міських вулиць на борт швидкісного поїзда, що мчить із Токіо до Кіото. За іронією долі в експресі виявляються одразу п'ятеро найманих убивць, місії яких пов'язані. Попереду на них чекає незабутня поїздка, в рамках якої проллються літри крові.

У центрі сюжету найманка, яка втомилася від своєї злочинної діяльності. Вона задумує накласти на себе руки, проте куратору вдається переконати її взятися за останню справу. Суть завдання полягає в тому, щоб сісти на поїзд та відшукати там кейс із невідомим вмістом, який потрібно передати анонімним замовникам. На експресі найманець зустрічає «колег», які отримали схоже завдання. Усвідомивши, що всі вони зібралися в експресі не випадково, кілери намагаються з'ясувати, хто і з якою метою зібрав їх в одному місці. ©Kino4ua Швидкісний поїзд 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
[attachment=6317:bullet-train-2022-web-dl-4k-2160p-hdr-h_265.torrent]
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?