Kino4ua.com
FullHD 1080p

007: Спектр

Рік:
Ор. назва:
Spectre
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Сем Мендес
Тривалість:
02:28
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Бонд отримує послання від джерела, що побажало залишитися невідомим. Воно зашифровано і несе в собі таємний сенс. Саме воно стає основним доказом існування зловісної організації, створеної терористами і злочинцями, що отримала назву Спектр. Вони мають намір в короткі терміни завоювати більшу частину держав і підпорядкувати людей собі.
М докладає зусиль, щоб врятувати від ліквідації службу, що займається розвідкою і має секретний статус. Чи зможуть вони впоратися з поставленими завданнями? І швидко відшукати рішення проблеми, що склалася, адже на кону спокій світу і звичайних жителів?

Рецензія 2
Чергові пригоди секретного агента Бонда. У Мексиці Джеймс вбиває терористів, які зібралися підірвати стадіон. Але їх ватажок Скіарра, застрибує в вертоліт, щоб сховатися. За ним на борт проникає Бонд і скидає терориста з вертольота. Уже в Лондоні до нього приходить секретар М і вручає речі, які вціліли після вибуху штаб-квартири організації. Серед речей Джеймс бачить фотографію, на якій він сам, його вітчим і зведений брат. Також там знаходиться свідоцтво про опікунство.

Агент їде в Рим, де зустрічається з вдовою Скіарри. На неї готувався замах, а герой зміг йому запобігти. Після чого вона йому розповіла про якусь таємну організацію, в якій перебував її загиблий чоловік. Бонд вирушає на зустріч, де збираються члени організації. На вході він пред'являє кільце, зняте з убитого Скіарри, і його пропускають. Він чує, як обговорюється вбивство якогось Блідого Короля, про яке також згадували в Мексиці терористи. Але в цей момент агента помічають, і він ховається на своїй машині. ©Kino4ua 007: Спектр 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олег
    23 серпня 2020 06:20
    + +1 -
    ДУЖЕ голосна музика і ДУЖЕ тихий дубляж. Голосів майже нечутно, доводиться рівень звку на ноутбуці робити щонайменше 50%, хоча нормальний рівень для інших фільмів - 25%. При цих 50% голоси ДУЖЕ тихі, а музика ДУЖЕ голосна.
    Таке саме є у фільмі "Казино Рояль"(2006 рік).