Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Джеймс Бонд: Доктор Ноу

Рік:
Ор. назва:
James Bond: Dr. No
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Теренс Янг
Тривалість:
01:51:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
007: Доктор Ноу – пригодницький екшн про найвідомішого секретного агента Джеймса Бонда, якого тут грає ще молодий Шон Коннері. Перед головним героєм постає непросте завдання – з’ясувати причину комп’ютерних перешкод у американських пускових шахтах і дізнатись, чому і як зник працівник МІ-5 разом зі своєю помічницею. Для цього Бонд їде на Ямайку, де знаходить зниклого чоловіка вже мертвим. Він починає розслідування, у ході якого дізнається про існування впливової структури з назвою Спектр, і виходить на її слід. Джеймсу доведеться боротись з мільйонером Доктором Ноу, у володіннях якого знаходиться половина острова. Але цього чоловікові замало, він прагне захопити владу над світом, та ще не знає, що на його шляху стане незламний і безстрашний агент британської розвідки. Протистояння двох «титанів» починається. ©Kino4ua Джеймс Бонд: Доктор Ноу 1962 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?