Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

007: Не час помирати

Рік:
Ор. назва:
No Time to Die
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Кері Фукунаґа
Тривалість:
02:43:05
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
007: Не час помирати – черговий пригодницький екшн про найвідомішого секретного агента, життя якого наповнене подіями і знайомствами з людьми. За роки служби він встиг зробити чимало хороших справ, навіть весь світ рятував. А тепер герой відпочиває на Ямайці, насолоджуючись спокоєм і можливістю більше не ганятись за злочинцями зі зброєю в руках. Але ситуація змінюється, коли до нього навідується давній знайомий. Офіцер Фелікс Лайтер, агент ЦРУ, розповідає про викрадення вченого, для порятунку якого йому потрібна допомога Бонда. Якщо знання і уміння цього вченого почнуть використовувати злочинці, людство знову може опинитись у смертельній небезпеці. Доводиться Джеймсу перервати свій відпочинок і доєднатись до спецоперації. Йому здавалось, що це буде звичайна справа, але все виявилось значно складніше і небезпечніше… ©Kino4ua 007: Не час помирати 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?