Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Джеймс Бонд: З Росії з любов'ю

Рік:
Ор. назва:
From Russia with Love
Країна:
Великобританія
Режисер:
Теренс Янг
Тривалість:
01:50:18
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
007: З Росії з любов'ю – нова історія про небезпечні пригоди Джеймса Бонда. Цього разу його чекає подорож до Стамбула, де його чекає російський агент, який потребує допомоги з одним секретним шифрувальним апаратом. Коли чоловік туди направлявся, він ще не знав, що співпрацювати буде з жінкою. Звати її Наталя Романова, і вона повинна віддати Бонду той самий апарат, щоб він вже й доставив його в Англію. Звучить доволі просто, але є один нюанс, який значно ускладнює ситуацію. Члени організації «Спектр» полюють за цим приладом, і у них з’являється можливість його перехопити. Тільки для цього потрібно заманити найвідомішого агента у пастку. Та терористи хочуть не лише забрати у нього апарат, а ще й помститись за смерть свого товариша Доктора Ноу, у якій вважають винним саме Бонда. Та хто переможе цього разу – агент чи злочинці? ©Kino4ua Джеймс Бонд: З Росії з любов'ю 1963 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?