Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дім хоробрих / Будинок хоробрості

Рік:
Ор. назва:
Home of the Brave
Країна:
США, Мaрокко
Режисер:
Ірвін Вінклер
Тривалість:
01:46:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AMC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм оповідає про складну долю чотирьох колишніх американських солдатів (трьох чоловіків і однієї жінки), які повернулися на батьківщину з Іраку і намагаються знайти своє місце в побутовій повсякденності американського провінційного життя. Спогади про жахи війни не дають спокою жодному з них, а нелегка адаптація до іншого, "нормального" життя, розтягується на довгий час. Посттравматичний синдром відбиваються на кожному по-своєму, і минуле не відпускає нікого. У результаті кожен із тих, хто повернувся, так чи інакше змушений завдавати болю своїм близьким.

Шкільний учитель фізкультури Ванесса Прайс, яка втратила в Іраку праву руку, розриває стосунки з бойфрендом, який щиро намагається допомогти їй влитися в нормальне життя. Вона страждає від складнощів соціальної адаптації, особливо нелегкої для неї, привабливої дівчини, змушеної миритися з роллю каліки. Можливість емоційного розвантаження вона знаходить у випадкових зустрічах і бесідах з колишніми товаришами по службі - Віллом Маршем і Томмі Єтсом, тоді як найближчі люди здаються їй чужими. Спочатку відштовхуючи щиро простягнуту руку взаємодопомоги свого колеги по школі Керрі Вілкінса, Ванесса, проте, знаходить у собі сили зробити крок назустріч цій людині, давши шанс на народження глибшого почуття. ©Kino4ua Дім хоробрих / Будинок хоробрості 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?