Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

А якщо сильно покохаєш (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ya çok seversen / What If You Love Too Much
Країна:
Туреччина
Категорія:
Режисер:
Алі Билгин
Тривалість:
00:48:00
Переклад:
Українська мова Субтитри | Ukrainian aile production / CC
Почуття любові може виявитися неймовірно сильним, а найголовніше, необхідним, без чого людина відчуватиме себе обділеною. Любов потрібна навіть у сучасному світі, який здається цинічним і холодним. Без любові мало хто здатен обійтися. Торкнулася вона і серця одного молодого чоловіка з вельми непростою життєвою історією. Атеш Аладжа мав конфлікт зі своїм батьком, який вирізнявся, як і більша частина вікових людей, не бажав іти на поступки синові. Конфлікт між батьком і сином сягнув такого розвитку, за якого спілкування перервалося на невизначений термін. Атеш і не намагався виправити становище, що склалося. Молодий чоловік будував своє життя, переймаючись лише тими проблемами, що стосувалися виключно його самого. У Атеша був власний бізнес, і він приділяв його розвитку максимум уваги. Батько Атеша створив нову сім'ю, і в черговому шлюбі в нього народилося троє дітей. Так трапляється, що чоловік у віці не витримує емоційної напруги, і його життя обривається. А перед своєю смертю він залишив заповіт, у якому просив свого старшого сина подбати про молодших дітей. Для Атеша такий розвиток подій не такий уже й простий. Він сприймає молоду вдову не без упереджень. Мюге також з побоюванням ставиться до сина свого покійного чоловіка. У житті Атеша з'являється молода жінка, яка одразу проникає в серце чоловіка. Лейла змогла привернути до себе Атеша, але вона приховує свою справжню сутність. ©Kino4ua А якщо сильно покохаєш (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?