Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Перший раз (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Eva Lasting
Країна:
Колумбія
Категорія:
Режисер:
Марія Гамбоа, Матео Стівелберг
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Богота, 1976 рік. Оповідач - версія Каміло Гранадоса (Еммануель Рестрепо), яка подорослішала, незграбного підлітка, який входить до групи таких же безглуздих хлопчаків, які відвідують державну школу імені Хосе Марії Рота. Вони проводять свої дні, розглядаючи порножурнали в туалеті та підглядаючи за своєю вчителькою іспанської мови. Але все змінюється, коли до школи приходить Єва Сампер (Франциська Естевес).

Єва – перша дівчинка у школі для хлопчиків, яку міська влада намагається зробити спільною. Звичайно ж, усі хлопчики в класі починають вирячитися на неї: вона гарна і, здається, має свою точку зору… такого вони ніколи раніше не бачили.

Дивно, але Єві сподобався Каміло. Більша частина групи заінтригована нею, особливо її знаннями про фільми, літературу та… справжні поцілунки. Вони також підтримують її ідею, коли вона пропонує створити в школі професійний клас в'язання, посилаючись на те, що це "легко". Вона може бути часом феміністкою, але вона знає межі дозволеного і ніколи їх не переходить.

Не всі вважають Єву такою чудовою; Мартін (Серхіо Палау) думає, що в неї є якась таємниця. Крім того, він продовжує говорити групі, що нічого хорошого не може статися від того, що він вважає "фемінізацією" школи взагалі та його друзів зокрема. Адже Єва навіть відмовляється називати їх на прізвища, що є звичайною практикою в школі!

Але Каміло закоханий у неї. Він бере уроки в'язання і починає танцювати, як Джон Траволта в "Лихоманці суботнього вечора". Його матері подобається напрям, в якому рухається Каміло, але його батько настільки стурбований, що веде сина до борделя, щоб змусити його отримати перший сексуальний досвід. Каміло відмовляється, посилаючись на свою любов до Єви.

Однак Каміло робить помилку, коли вступає в бій з хуліганом, який переслідував його весь тиждень. Замість того, щоб вразитись його мужністю, Єва засуджує насильство і недвозначно заявляє про це Каміло. ©Kino4ua Перший раз (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.0
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?