Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Хор / Лузери (6 Сезонів)

Після звільнення колеги, який керував шкільним хором, вчитель іспанської мови Вілл Шустер всерйоз замислився над тим, щоб обійняти його посаду. За часів навчання Уілл сам співав у шкільному хорі, слава якого гриміла на весь штат, але згодом усе сильно змінилося. Найбільше цінуються спортивні досягнення в різних видах спорту, а популярність пішла до гравців шкільних команд з футболу або баскетболу. Непопулярні лузери, які не увійшли до жодної шкільної тусовки, особливо не прагнуть організувати свої гуртки за інтересами, а більше проводять вільний час на самоті за комп'ютером. Але Вілл має намір відновити шкільний хор, для чого повідомляє про набір. Щоправда, його учасниками стають аутсайдери, у яких практично відсутня впевненість у собі, хіба що, окрім надто активної учениці Рейчел Беррі, впевненості якої вистачить на весь хор. Однак це не заважає Віллу робити все можливе, щоб талановиті хлопці повірили в себе і здобули заповітну славу. ©Kino4ua Хор / Лузери (6 Сезонів) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
5 сезон
6 сезон
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?