Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Знахар

Рафал Вільчур - хірург від Бога, який користується незаперечним авторитетом і повагою серед колег. Переживши сімейну драму і опинившись у складній життєвій ситуації, він знаходить у собі сили жити далі і допомагати людям. Але тепер його всі звуть Антонієм Косибою. Життя дарує йому натомість несподівану зустріч із рідною донькою Марисею. Однією з сюжетних ліній стало кохання Марисі та багатого молодого аристократа Лешека Чиньського. Їхні стосунки будуються на тлі ненависті та нерозуміння. Пройшовши через страждання і горе, головні герої знаходять кохання і сім'ю. В основі кінострічки лежить однойменний роман Тадеуша Доленги-Мостовича. Дуже зворушливий, життєвий кінофільм. Історія головних героїв не залишить байдужим нікого, змушуючи співпереживати їм до кінця фільму. ©Kino4ua Знахар 1981 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?