Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Магія нуля (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Magic of Zero
Країна:
Таїланд
Режисер:
Бундіт Синтанапараді
Тривалість:
00:52:00
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Перед глядачами постане серіал-антологія з кількома захоплюючими історіями. Головними героїнями однієї історії стають молоді закохані одна в одну дівчата Інк і Па. У певний момент Па стало не подобатися, що кохана постійно робить її фотознімки. Одного разу Інк вирушила подорожувати в часі. Тоді обидві дівчини навчалися в старших класах. У той час і була зроблена перша фотографія.

У центрі другого сюжету опиняється графічний дизайнер Макі. Ця дівчина ставилася з побоюванням до всього, що її оточувало. Їй доводилося спільно виконувати роботу з Фонгом, який був у колективі новачком. Цей молодий чоловік мав доволі привабливу зовнішність, тому багато дівчат відчували симпатію до нього. Однак цього не можна було сказати про Макі. Головним героєм ще однієї історії стає юнак на ім'я Корн. У певний момент хлопець вирішує стати власником пекарні в Бангкоку. Про таке прагнення дізнається його коханий на ім'я Він, і він хоче підтримати починання близької людини. Між героями постійно виникали конфліктні ситуації, після яких раптово вони помінялися тілами. ©Kino4ua Магія нуля (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.5
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?