Kino4ua.com
CCNC-17

Спадщина Юпітера (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Jupiter's Legacy
Країна:
США
Режисер:
Стівен С. ДеНайт
Тривалість:
00:47:00
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Професійний дубльований, HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - SDI Media
Кінець 20-х років минулого століття. Група різнопланових людей опиняється у самому центрі серії незрозумілих подій. У результаті кожен із них набуває нелюдських сил. А незабаром після цього супергерої стають головними захисниками своєї країни.

Вони молоді, амбітні та сповнені сил. Вони вірять у добро і справедливість. Вони впевнені, що лиходіїв треба карати. Їм не потрібні гроші та слава. Кожен із них готовий жертвувати собою заради загального блага.

Лідер команди супергероїв – Шелдон Семпсон – утопіст, який бажає побудувати прекрасний світ, де всі будуть щасливі. Його дружина – леді Ліберті – у всьому підтримує починання чоловіка.

Шелдон та його кохана вирішують завести дітей, вважаючи, що ті продовжуватимуть їх велику справу. Вони впевнені, що спадкоємці доведуть до логічного завершення їх мрії про утопічний світ.

Минає 90 років. Діти Шелдона та його дружини починають боротися за свою спадщину. Нащадки хочуть бути суперзірками і користуватися популярністю, а не займатися порятунком. Між двома поколіннями супергероїв назріває великий конфлікт. ©Kino4ua Спадщина Юпітера (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?