Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Непристойно багаті (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Filthy Rich
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тейт Тейлор, Христина Ворос
Тривалість:
00:44:15
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - BaibaKo, Octopus
Серіал бере свій початок з моменту загибелі глави великої родини. Покійний стояв біля витка найбільшої телемережі релігійного спрямування. Саме їм було створено так зване християнське телебачення. Після загибелі чоловіка за його спадщину почалася серйозна боротьба, адже колись патріарх був дуже впливовим і багатим людиною, а його бізнес приносив серйозні доходи. Всім хочеться відкусити шматочок цього пирога. Незабаром з'ясується, що у покійного було ще троє незаконнонароджених дітей, які тепер в тому числі претендують на спадщину. Що ж буде, коли про це дізнаються прямі спадкоємці бізнесу? ©Kino4ua Непристойно багаті (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?