Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Зимовий король (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Winter King
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Отто Батурст, Феррі Блекберн, Ану Менон
Тривалість:
01:00:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Сакси останнім часом стали нападати на місцевих жителів, адже ті не могли себе захистити. Але ситуація погіршилася, коли почалися справжні звірства. Тепер не лише викрадали продукти та цінні речі, а й брали з собою полонених, щоб зробити з них рабів і продати на судна. Англійці не могли дозволити подібного, проте відправити своє військо так само вийшло, інакше інші противники б напали на незахищені міста. Юний Артур особисто вирішив провчити ворога, проте в юного хлопця ніхто не вірив. Він був сином короля, але народжений від простої дівчини, через що не міг претендувати на престол. Хлопець жодного разу не бився, тому лише деякі з селян погодилися піти за ним. Разом із невеликим загоном він відстежував саксів і завдавав атак, через що ті втрачали в чисельності й починали програвати. ©Kino4ua Зимовий король (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.0
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?