Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Сокіл та Зимовий солдат (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Falcon and the Winter Soldier
Країна:
США
Режисер:
Карі Скоґленд
Тривалість:
00:46:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio, Цікава Ідея, SVOЇ production
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm
Месники стикаються з найбільшою загрозою. Їм доводиться згуртуватися, зібравши під своїми прапорами кращих борців за справедливість і спасіння світу. Люди з нелюдськими здібностями збираються з усіх куточків планети. Їм вдається дати відсіч серії атак найсильнішого противника, але втрати виявляються колосальними.

Дія сюжету серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» починається через кілька місяців після цих подій. Незважаючи на захист планети, світ зараз не здається тихим і спокійним місцем.

Сем Вілсон - екс-військовий, що вміє використовувати унікальний ранець, оснащений крилами. Він - єдина на планеті людина, яка здатна застосовувати це складне пристосування. У команді Месників його називають Соколом через особливу манеру польоту, яка нагадує рух цієї граціозної, потужної і небезпечної птиці.

Супергерой з серіалу постійно розмірковує про своє місце в світі. Після порятунку світу він не відчуває себе щасливим і захищеним. Урядові агенти, які звертаються до нього за допомогою, здаються зайвим тягарем. А дискримінація темношкірих змушує його сумніватися в правильності своїх вчинків. ©Kino4ua Сокіл та Зимовий солдат (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?