Kino4ua.com
FullHD 1080p

Агата: Ковен Хаосу

Рік:
Ор. назва:
Agatha: Coven of Chaos
Країна:
США
Режисер:
Жаклін Шеффер
Тривалість:
Переклад:
Очікується
Статус: Осінь 2023 - Анонс!

Чоловік могутньої Ванди Максімофф гине в нерівній сутичці з Таносом. Збожеволіла від горя героїня здійснює непередбачувані та нелогічні дії. Забравши тіло вбитого чоловіка, вона вирушає в маленьке містечко Вествью. Щоб надійно замаскуватися, жінка оточує територію спеціальним енергетичним екраном. Захисне поле працює в один бік - кожен охочий може без зусиль потрапити всередину, а ось безперешкодно вийти ще ні в кого не виходило. Чаклунка, яка володіє навичками зміни реальності, пристосовує місцевий побут під свої уподобання. Зараз саме поселення і жителі виглядають як декорації середини 20 століття.

Відунка Агата Харкнесс перебуває в давній ворожнечі з опоненткою, яка злетіла з котушок. Допитлива дама дуже зацікавлена аномалією, що трапилася в провінції, і не може втриматися від спокуси з'ясувати причину дивацтв. Відьма проникає в загадкове місце і виявляє там ненависну винуватицю того, що відбувається. Прийнявши вигляд недалекої прислуги, Агі влаштовується на роботу в будинок по сусідству. Незабаром вона виявляється розсекреченою всесильною вдовою і зазнає повної поразки. Чи зможе вона відновити колишній статус і здобути перемогу? ©Kino4ua Агата: Ковен Хаосу 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?