Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Трансформери: Іскра Землі (Земна Іскра) (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Transformers: Earthspark
Країна:
США
Режисер:
Глен Муракамі, Стівен Кейпл мол
Тривалість:
1 серія: 21:45
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переїзд звичайної сім'ї в незнайоме місто перетворився для дітей на захопливу пригоду і знайомство з дивовижним світом трансформерів. Сімейство Малто обрало для проживання тихе містечко, де вони не очікували побачити дивних істот, віддалено схожих на роботів. Поки хлопці обживаються в незнайомому місці, у них ще немає друзів і вони почуваються самотніми. Вийшовши на вулицю, вони бачать пару незнайомців. Тринадцятирічний Роббі, як і всі підлітки, захоплений коміксами, одразу розуміє, що перед ними справжні супергерої. Так вони виглядають на сторінках історій про пригоди та боротьбу з небезпечними ворогами. І він виявляється правий. Разом із молодшою сестричкою Морган він випадково стикається з трансформерами нового покоління, що народилися на Землі. Треш і Твіч - терани, і вони не були на вихідній планеті, звідки пішов їхній вид. Але вони абсолютно розгублені і їм необхідна допомога землян. Батьки хлопців приймають їхніх нових друзів у своєму будинку, не підозрюючи, що це стане початком тісного контакту двох цивілізацій і великої справжньої дружби розумних істот. ©Kino4ua Трансформери: Іскра Землі (Земна Іскра) (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb4.0
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?