Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Земноводія / Амфібія (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Amphibia
Країна:
США
Режисер:
Кім Роберсон, Дерек Кірк Кім, Берт Юн
Тривалість:
00:22:47
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | СімпсониUA, Плюс-Плюс
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Дія розгортається навколо тринадцятирічної дівчинки підлітка Анни. Героїня дуже допитлива особа, яка одного разу потрапляє у фантастичний світ, прихований від людських очей. Дитина відразу заводить безліч нових друзів серед незвичайних тварин, наприклад, Анна зустрічає жабеня на ім'я Спрейг, разом із зеленим приятелем учениця відправляється в неймовірну подорож, де їх чекає багато небезпек. У жаби викликає величезний інтерес шкільний рюкзачок подруги, який сповнений всіляких людських речей.
У казковому світі є справжні король і королева, які проживають в красивому палаці, герої попрямують знайомитися з правителями таємничого королівства. Аня і її друг стикаються з різними труднощами, а також їм доводиться вирішувати загадки. На шляху юних обдарувань чекають казкові звірята, що говорять людською мовою. Пригоди юної особи на перший погляд здаються страшними і жахливими, проте молода леді не з лякливих, вона впевнено йде в перед, покладаючись тільки на власні сили і кмітливість. Однією з головних цілей школярки стає повернення додому. ©Kino4ua Земноводія / Амфібія (1 - 3 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb8.1
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?