Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Тру і Королівство Веселки (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
True and the Rainbow Kingdom
Країна:
США, Канада
Режисер:
Джеймі Вітні, Гарольд Гарріс, Шарль Е. Бастьєн
Тривалість:
00:44:45
Переклад:
Українська мова Піксель | Багатоголосий закадровий
Іноді трапляється так, що навіть у райдужному чарівному королівстві можуть відбуватися шалені речі. У центрі уваги сюжету виявляється розповідь про двох персонажів, які рятують становище завжди, коли це стає необхідним. Тру та її найкращий друг Бартлбі опиняються завжди на передовій, коли ситуація цього вимагає. Добра захисниця завжди на сторожі рідних земель. Однак навіть для неї іноді деякі завдання здаються дуже небезпечними та складними. Незважаючи на це персонажам все одно вдається справлятися з труднощами та небезпеками, перемагаючи численних ворогів по всьому королівству.

Райдужне Королівство - приємне та повне світла місце. Хто знає, що тут відбуватиметься незабаром! Події змінюють одна за одною, тому встежити за всім дуже непросто. Проте, з іншого боку, автори сценарію підносять нам історію, яка розповість про відважну та добру захисницю Тру, яка з'являється тоді, коли дійсно потрібна допомога та підтримка! Головна героїня разом із найкращим приятелем Бартлбі намагається привнести в ці землі мир та спокій. Їм це справді вдається. Правда, пройти доводиться через безліч перешкод та небезпек! ©Kino4ua Тру і Королівство Веселки (1, 2, 3, 4 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?