Kino4ua.com
G

Трансформери: Боти-рятувальники (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Transformers: Rescue Bots
Країна:
США, Канада
Режисер:
Френк Мольєрі
Актори:
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова ПлюсПлюс | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Перший сезон одного з найбільш захоплюючих мультсеріалів, що розповідають про трансформерів, які виконують особливо важливу місію на Землі. Головні дійові особи цього мультика - справжні герої, які рятують життя простих людей. Правда, спочатку квартет персонажів не збирався виконувати таку важливу місію, адже прибуття на планету було пов'язано з розвідкою, яку їм доручив сам Оптімус Прайм. Той був упевнений, що з людьми можна і потрібно подружитися, а для створення гарного фону необхідно допомогти людям врятуватися від численних проблем, труднощів і небезпек. Саме тому четверо трансформерів взялися за справу! Вони рятують місцевих жителів від різних бід. Персонажі базуються на віддаленому острові, вилітаючи на особливі завдання кожен раз, коли що-небудь відбувається в людському світі. Чи вдасться їм стати своїми серед людей і врятувати численних жителів мегаполісу від бід і катаклізмів? Незабаром дізнаємося! Перший сезон вже на ваших екранах! ©Kino4ua Трансформери: Боти-рятувальники (1, 2, 3, 4 сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?