Kino4ua.com
480p
PG

Пригоди Роккі та Буллвінкля

Рік:
Ор. назва:
The Adventures of Rocky & Bullwinkle
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Дес МакАнуфф
Тривалість:
01:27:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТРК Україна
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Світ опиняється на межі жахливої катастрофи, яку хочуть влаштувати три лиходії, що об'єднали свої зусилля: шпигунка Наталя Фаталь, розвідник Борис Баденов і мільярдер Лідер. ФБР намагається зупинити їх самотужки, але зрештою просить допомоги в головних героїв - літаючої білки і лося, який знає людську мову. Герої, як і раніше, є найкращими детективами. Цей мультфільм є прямим продовженням однойменного мультсеріалу, що транслювався на телеекранах у середині 60-х років минулого століття. Але його події розповідають нам про більш сучасний світ, у якому протистояння двох найбільших держав уже зійшло нанівець. Саме на тому, що відгомони холодної війни ще чути, лиходії і збираються побудувати свій черговий план із завоювання світу. Чи вийде у них зіштовхнути лідерів країн, що помирилися, або лось із білкою все-таки зможуть розправитися зі злочинцями? ©Kino4ua Пригоди Роккі та Буллвінкля 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb4.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?