Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Як ми будували Британію (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
How We Built Britain
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Дейвід Дімблбі
Тривалість:
60 хв. серія (цілком серій: 6)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Гуртом
Це історія Британії, розказана через її будівлі та людей, які їх побудували. Приєднуйтесь до Девіда Дімблбі в його барвистій хронологічній подорожі архітектурним ландшафтом країни: до високих фортець, дерев'яних комор, чудових палаців, залізничних віадуків, мюзик-холлів, заміських будинків і багатоповерхівок. Він підіймається на вершину залитого світлом собору Елі, бачення норманського завоювання і панування, яке насувається; він досліджує Гарвінгтон-хол у Вустерширі, пронизаний потаємними ходами, в яких ховаються католицькі священики; він копається в каналізаційній мережі Манчестера, побудованій для змивання забруднених вод хвороб; і він зі здивуванням дивиться на шотландський парламент в Единбурзі, символ передання повноважень. ©Kino4ua Як ми будували Британію (1 Сезон) 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.2
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?