Kino4ua.com
480p
R

Стінгери (1 - 8 Сезон)

Стінгери (1998-2004) - австралійський поліцейський драматичний серіал. Він виходив на Дев'ятому каналі протягом восьми сезонів, але був скасований наприкінці 2004 року через падіння рейтингів і повільний часовий проміжок, який Дев'ятий канал виділив для серіалу. Серіал також транслюється у 65 країнах, включаючи Канаду, Данію, Єгипет, Францію, Гібралтар, Іран, Ірландію, Бельгію, Люксембург, Нідерланди, Нову Зеландію, Норвегію, Польщу, Португалію, Південну Африку, Іспанію, Швецію, Туреччину та Велику Британію. Він також транслюється у 65 країнах, включаючи Швецію, Туреччину та Велику Британію.
Натхненний реальною історією, "Стінгерс" розповідає про інцидент, що стався в підрозділі глибокого прикриття поліції Вікторії. Сиріл також розповідає про їхнє особисте життя, яке іноді переплітається з роботою. Перший сезон мав середні рейтинги, але після деяких серйозних змін, зокрема інтенсивного розвитку персонажів, він став успішним серіалом наступного року. До початкового акторського складу входили Пітер Фелпс, Джо Петруцці, Кейт Кендалл, Ян Стенлейк, Аніта Хегг і Джессіка Нап'єр. Фелпс і Кендалл були єдиними акторами, які з'являлися на екрані протягом усього серіалу. ©Kino4ua Стінгери (1 - 8 Сезон) 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb🐼
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
5 сезон
6 сезон
7 сезон
8 сезон
  • Плеєр
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?