Kino4ua.com
HD 720p
R

Епоха честі (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Czas honoru
Країна:
Польща
Категорія:
Режисер:
Міхал Квечінскі, Міхал Роза, Войчех Вуйцик
Тривалість:
00:50:15
Переклад:
Українська мова КіТ | Двоголосий закадровий
Епоха честі (пол. Czas honoru) - польський телесеріал, який виходив на каналі TVP2 з вересня 2008 по листопад 2014 року. В основу серіалу лягла однойменна книга Ярослава Сокула. На листопад 2014 року вийшли 7 з раніше запланованих 12 сезонів серіалу. TVP2 заявила про припинення роботи над проектом.
Права на адаптацію серіалу купили Італія, Китай, Чорногорія і Швеція.
Фабула серіалу ґрунтується на історії бійців Союзу збройної боротьби / Армії крайової / Делегатури збройних сил в країні. Головні герої мають відношення до тіхотёмних, підготовленим в Великобританії і покинутим в окуповану Польщу професійним диверсантам і розвідникам, які ведуть боротьбу за незалежність Польщі. Серіал показує розвідувальну і контррозвідувальну боротьбу II відділу головного штабу ЗВЗ / АК з Абвером, СД, Гестапо, ГРУ та НКВС.
Дія 1-3 сезонів серіалу відбуваються навесні, влітку і восени 1941 року. 4 сезони - з квітня до червня 1944 року 5 сезону - останні дні Другої світової війни і після її закінчення, з квітня по липень 1945 року. 6 сезон - 1946 рік. Дії 1-6 сезонів розвиваються в хронологічній послідовності. Дія 7 сезону порушує хронологію, в ньому події відбуваються під час варшавського повстання.
Місцем дії серіалу в основному є Варшава, в тому числі і Варшавське гетто. Ряд сцен відбуваються на території Генерал-Губернаторства, Англії, Італії, Третього Рейху, Народної Польщі, Американської окупаційної зони Німеччини і Чехословаччини. ©Kino4ua Епоха честі (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
1 сезон
3 сезон
4 сезон
5 сезон
6 сезон
7 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Оксана
    Оксана
    29 травня 2021 12:20
    + +2 -
    І польська і українська мова одночасно з одинаковою гучністю! Неможливо дивитися! А серіал хороший.
  2. Елена
    Елена
    7 липня 2020 21:43
    + +1 -
    Прекрасный сериал. 
  3. Геннадий
    Геннадий
    5 червня 2020 17:53
    + +1 -
    ой , молодцы. перевод нормальный стал. слышу украинский язык, польский на галерке, спасибо.
  4. Геннадий
    Геннадий
    2 червня 2020 22:58
    + +8 -
    это полный абзац, изучаем польский язык. а как иначе если два человека говорят одновременно с одинаковой громкостью, начинает поляк, затем продолжает украинец. все смешивается. неужели это только я так воспринимаю? с таким переводом не хочется смотреть фильм.