Kino4ua.com

Термінатор: Фатум

Рік:
Ор. назва:
Terminator: Dark Fate
Країна:
США, Китай
Режисер:
Тім Міллер
Тривалість:
02:08
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Дублированный
В недалекому майбутньому, завдяки випадковому розлому часового континууму, кілька різних вимірів несподівано знаходять себе в одному загальному світі. Події, що послужили створенню подібної катастрофічної ситуації, були підсумком непримиренної боротьби людства, з штучним інтелектом. Всемогутній розум, який розрісся до таких розмірів, що зміг підкорити собі всі технологічні пристрої, прийняв зовсім інші форми і став настільки могутнім, що поставив собі за мету винищити рід людей, населив Землю бездушними роботами.

Головний процесор був здатний на немислимі арифметичні операції, прораховував суперників на кілька кроків вперед і зумів знайти хитрість, пізнавши підступність і використовуючи накопичені тонни інформації, у вигляді раціонального досвіду, яким досконало користувався надалі. Героїня, на ім'я Сара теж мала невеликий досвід, але тільки боротьби з подібними загарбниками. Їй довелося перенести чимало труднощів, в спробі захистити себе та інших від прибулого з майбутнього монстра. І ось, вона в черговий раз повинна буде врятувати планету. Дівчина вже придумала хитромудрий план, вирішивши пробратися на основну базу, де знаходиться винуватець руйнівних подій. ©Kino4ua Термінатор: Фатум 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?