Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Був колись давним-давно злочин

Рік:
Ор. назва:
Akazukin, tabi no tochu de shitai to deau
Країна:
Японія
Режисер:
Юічі Фукуда
Тривалість:
01:47:03
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Червона Шапочка вирушає в дивовижну пригоду казковою землею, де вона випадково зустрічає Попелюшку, пригноблену життям, яка мріє про похід на королівський бал. Завдяки допомозі двох чарівниць, які несподівано зустрілися, дівчата одягаються в розкішне вбрання, взуваються в кришталеві туфельки і отримують у своє розпорядження гарбузову карету, а також кумедного щура-кучера. Однак під час їхньої подорожі до палацу, вони непередбачувано стикаються з трупом королівського перукаря, який був виявлений на лісовій дорозі. Володіючи унікальними аналітичними здібностями, Червона Шапочка усвідомлює, що це була підстава, і що труп було залишено для приховування жахливого вбивства. Під час королівського балу принц запрошує Попелюшку на танець, але чарівний вечір порушується звісткою про смерть перукаря. Король велить знайти вбивцю, і всі гості балу піддаються підозрі. ©Kino4ua Був колись давним-давно злочин 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?