Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Зачарована

Рік:
Ор. назва:
Enchanted
Країна:
США
Режисер:
Кевін Ліма
Тривалість:
01:47:28
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Андалазія казковий намальований світ. Тут тварини співають позитивних пісень, тут панує добро, тут будь-яка історія має щасливий кінець. Дівчина Жизель проживає в цьому чудовому мультяшному світі, насолоджуючись романом із прекрасним принцом Едвардом. Хлопець є спадкоємцем королівського престолу і незабаром саме він має правити Андалазію. Свою любов до Жизель Едвард завоював, коли відбив дівчину від лап підступних та злісних тролів. Вся казкова країна з нетерпінням чекає, коли закохані підійдуть до вівтаря та одружаться. Читати далі Зачарована красою принца, Жизель не помічає небезпеки, яка походить від жорстокої мачухи хлопця Наріси. Вона чудово розуміє, що після весілля королівський трон належатиме Едвардові. Нарісса використовує заклинання і обманом відправляє нашу героїню в жорстокіший світ, де немає любові та історій зі найщасливішим завершенням. І ось так, Жизель опиняється в Нью-Йорку, а саме в Манхеттені, де люди похмуро ходять вулицями, рідко посміхаються та намагаються заробити більше грошей. Сучасний Нью-Йорк не йде в жодне порівняння з Андалазією, і дівчина це розуміє одразу. Жизель із мультяшної країни належить адаптуватися до нового світу, до суворішої реальності. Спочатку Нью-Йорк зустрічає героїню погано: вона потрапить у ДТП, то випадково опуститься в метро, ​​то на неї нападе бродяга, якому сподобалася діадема. Але поступово дівчина звикає до такого стану речей, і їй активно допомагає у цьому новий знайомий Роберт. А тим часом Едвард старанно шукає свою обраницю. Проте Нарісса продовжує будувати підступи, бажаючи зробити так, щоб принц та його дівчина ніколи не зустрілися. ©Kino4ua Зачарована 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Lila
    Lila
    1 листопада 2022 18:33
    + 0 -
    V mene u Pleyeri 1 ne vidkryvae no odyn film na televizori.A ranishe vse dobre vkljuchalosya. Povernit budlaska poperedniy player.
  2. Олександр
    2 серпня 2022 17:48
    + +2 -
    Як завжди Дісней на висоті. Шикарно все від Костюмів до Гри Акторів. Від Сценарію до декорацій.