Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

На місці принцеси: Нове життя

Рік:
Ор. назва:
The Princess Switch: Switched Again
Країна:
США
Режисер:
Майк Рол
Тривалість:
01:37:26
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Комедійна мелодрама «На місці принцеси: Нове життя» продовжує розповідати про пригоди герцогині Маргарет Монтанаро та кондитера з Чикаго Стейсі Денобло, які виявилися схожими на дві краплі води. Якось дівчата помінялися місцями ненадовго, що призвело до одруження Стейсі з принцом Едвардом і роману Маргарет з другом Стейсі Кевіном, але стосунки на відстані призвели до розлучення. Напередодні коронації леді Маргарет Стейсі вирішує підтримати подругу, тому прибуває до королівського палацу з Едвардом і Кевіном, що стало для неї приємним сюрпризом. Романтичні почуття між Кевіном та Маргарет знову спалахнули. Бачачи це Стейсі пропонує зайняти місце Маргарет, щоб подруга могла провести час із Кевіном, але несподіваний приїзд кузини леді Фіони, яка є влучним двійником, може зруйнувати всі плани. ©Kino4ua На місці принцеси: Нове життя 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?