Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

На місці принцеси

Рік:
Ор. назва:
The Princess Switch
Країна:
США
Режисер:
Майк Рол
Тривалість:
01:42:47
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Несподівана зустріч кондитера із Чикаго Стейсі зі своїм двійником Маргарет, яка виявляється герцогинею Монтанаро, повністю змінює життя простої дівчини. Напередодні Різдва Стейсі опиняється у розкішному королівському палаці на місці принцеси Маргарет, щоб дозволити дівчині трохи пожити звичайним життям без суворих правил та постійного дотримання етикету. Ось тільки схожі як дві краплі води дівчини не припускали, які наслідки їхньої невинної підміни можуть чекати попереду. Так Стейсі закохується в шляхетного нареченого герцогині Едварда, а в Маргарет починається найкращий роман у її житті з Кевіном, який є близьким другом Стейсі. Але як бути з реальністю, в якій дівчата знаходяться не на своїх місцях? ©Kino4ua На місці принцеси 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?