Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Практична магія

Рік:
Ор. назва:
Practical Magic
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Гріфін Данн
Тривалість:
01:44:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сусідне сімейство Оуенсів недолюблює кожен мешканець їхнього району. Між місцевими ходять байки, що господині будинку знаються зі злими духами і регулярно влаштовують шабаші. Більше того, люди кажуть, що кожен із чоловіків, хто сподобається героїням, заздалегідь засуджений до смерті у розквіті сил. Але якщо не вірити на слово заздрісним сусідам, а дізнатися про справжню історію героїнь, то все стає набагато зрозумілішим і не так похмуро. На їхній рід накладено страшне прокляття – коханий будь-якої сестрички дійсно приречений померти молодим. Але сімейне прокляття – єдиний їхній зв'язок із чорною магією, у всьому іншому вони звичайні добрі відьми, які можуть зварити зілля та вивчити заклинання, але не заподіюватимуть шкоди оточуючим. Саллі та Джилліан сильно страждають через накладені чари і не можуть вести повноцінне особисте життя, тому вони вирішують позбутися їх. Ось тільки зробити це буде непросто. ©Kino4ua Практична магія 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?