Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Час щастя (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Mutluluk Zamani / Time of Happiness
Країна:
Туреччина
Режисер:
Сенол Сонмез
Тривалість:
01:48:00
Переклад:
Українська мова Субтитри
Красунчик Мерт - успішний бізнесмен, упевнений, що знає секрет щастя. Саме на цьому він і побудував свою справу: його компанія займається курсами лайфстайлу та майстер-класами з досягнення успіху в житті.

Зараз Мерт готується укласти важливу угоду з японськими клієнтами. Однак контракт опиняється на межі зриву, коли невдалий співробітник буквально звалюється йому на голову. Тихий Тарек - ходячий антонім життєвої філософії Мерта. І тепер, щоб довести ефективність свого продукту, бізнесмен повинен перетворити незручного тюхтія на успішну людину. Ця ідея зовсім не надихає Мерта, поки він не дізнається, що Тарек - рідний брат чарівної художниці Ади, яка зуміла встояти перед чарами самовпевненого багатія.

Чи вийде у Мерт завоювати її серце? ©Kino4ua Час щастя (1 Сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?