Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Становлення сучасної Британії з Ендрю Марром (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Andrew Marr's History of Modern Britain
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Том Гайлс, Фатіма Саларія, Френсіс Вотлі, Робін Дешвуд
Актори:
Тривалість:
1 серія: ~59:00 (цілком серій: 5)
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Омікрон
Історія Британії - це документальний серіал, написаний і представлений Саймоном Шамою, вперше переданий у Сполученому Королівстві 30 вересня 2000 року.

Дослідження історії Британських островів, кожен із 15 епізодів дає змогу Шамі вивчити конкретний період і розповісти про його події в це власний стиль.

Серіал створювався спільно з The History Channel, а виконавчим продюсером був Мартін Девідсон. Музику написав Джон Гарл, чиї роботи були доповнені вокальними солістками, такими як Емма Кіркбі і Люсі Скіпінг. Ілюстративному поданню Шами сприяли виступи акторів, зокрема Ліндсі Дункан, Майкл Кітчен, Крістіан Родска, Семюел Вест і Девід Трелфолл. ©Kino4ua Становлення сучасної Британії з Ендрю Марром (1 Сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.4
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?