Kino4ua.com
480p
R

Все, чого вона хотіла (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Everything She Ever Wanted
Країна:
Канада
Режисер:
Пітер Сватек
Тривалість:
01:23:51 (1 частина) + 01:26:04 (2 частина)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Південна красуня Патрісія Венн Редкліфф Тейлор завжди відчувала, що її доля призначена для більшого, і вона прагне будь-якими засобами стати частиною привілейованої еліти Атланти. Її натхненням і взірцем для наслідування є Скарлетт О'Хара, жінка, яка також змогла підкорити вершини і завоювати своє місце серед вищого суспільства. Адже життя в привілейованій еліті вимагає вміння поводитися з людьми, тактовності, вміння вгадувати бажання оточуючих і нескінченної наполегливості. Вона готова використовувати всі доступні засоби і можливості. ©Kino4ua Все, чого вона хотіла (1 Сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.9
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?