Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Артур і Джордж (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Arthur & George
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Стюарт Орм
Тривалість:
1 серія: 00:47:25 + 00:47:07 + 00:46:56 (цілком серій: 3)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Перший
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Унікальний детективний драматичний фільм. Він заснований на реальних подіях, що відбувалися на початку 20 століття у Великій Британії. Фільм розповідає історію двох чоловіків - Артура Конан Дойла, знаменитого автора "Шерлока Холмса", і Джорджа Еджа, сина індійського вченого, якого незаслужено засуджують за серію жорстоких злочинів. Розчарований у неправосудді системи, Артур і Джордж створюють власне розслідування, щоб знайти справжнього винуватця. У фільмі знімаються Мартін Клунес, Аршер Алі, Чарльз Едвардс, Арт Малік і Гетті Морахен, а його режисером є Стюарт Орм. "Артур і Джордж" - біографічний детективний фільм, який не залишить глядачів байдужими до інтригуючого сюжету і прекрасної гри акторів. ©Kino4ua Артур і Джордж (1 Сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?