Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Нормани (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Norsemen
Країна:
Норвегія
Категорія:
Режисер:
Йонас Торгерсен, Джон Івор Хельгакер
Тривалість:
00:30:54
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ViruseProject
Події серіалу «Сіверяни» починають розгортатися в 790 році. Дія відправляє нас в невелике норвезьке село, де місцеві жителі щодня змушені вести боротьбу за виживання. Вони стикаються не тільки з суворою погодою, а й безліччю ворогів. Крім того, жителям села регулярно доводиться вирішувати звичайні побутові проблеми, які нерідко стають справжньою перешкодою на шляху до безтурботного життя. Герої борються за владу, змагаються між собою, вступають в конкурентну боротьбу, домагаються любові і рівності, страждають від зради і насолоджуються безкорисливою дружбою.

Орм, вождь села, кожен день стежить за порядками. Одного разу він приймає рішення змінити вигляд поселення. Для досягнення своєї мети Орм наказує всім місцевим жителям здати свою зброю. Він збирається залишити свою спільноту беззбройною, але культурною. Орм наляканий багатьма подіями що відбуваються в селі, однак побороти страх йому допомагає сильна дружина, готова постояти як за себе, так і за чоловіка. ©Kino4ua Нормани (1, 2, 3 сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?