Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Проповідник (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Preacher
Країна:
США
Режисер:
Сет Роґен
Тривалість:
1 серія: 1:04:51 (цілком серій: 7 з 10)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Клан Кайзоку
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Джессі Кастер незвичайний священик. Сан чоловік прийняв тільки з однієї причини - він обіцяв це вмираючому батькові, який присвятив життя служінню Богу. А сам Джессі ще пов'язаний зі своїм темним минулим, і при цьому сумнівається у власній вірі. Кастер може вдарити, багато п'є і навіть лихословить, а найкращий друг священика, взагалі, вампір Кессіді. Служить пастор у маленькому містечку, де в кожного є секрети. Джессі навіть подумував кинути всі справи, коли з ним трапилася незвичайна подія. З потойбічного світу у святого отця вселилася потужна сутність - Генезис. Це сукупність двох сил добра і зла, ангела і демона. Істота має вплив на носія, але не повний. Незабаром Кастер зрозумів, що його можливості практично безмежні. Але при цьому пастор Джессі хоче зрозуміти, чому сутність обрала саме його, і що потрібно зробити з таким "подарунком". Щоправда, відповіді на ці питання знає лише Бог, а його для початку потрібно знайти. ©Kino4ua Проповідник (1 Сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.9
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?