Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Маленький зоопарк Сюзі (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Suzy's Zoo: Daisuki! Witzy
Країна:
Японія
Режисер:
Охара Хідеказу
Тривалість:
00:02:00
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | МаляткоTV
На задньому дворі будинку дівчинки Сьюзан розташувався маленький, але дуже затишний будиночок, в якому живе її улюблений вихованець - каченя на ім'я Вітзі. Воно - дуже життєрадісна і добродушна істота, що володіє багатою уявою. Вона не дає йому нудьгувати і може оживити його плюшевих звіряток, які є для нього непросто іграшками, а справжніми вірними друзями. Він проводить кожен свій день у компанії цікавого зайченяти Лули, відважного жирафа Патча, кумедного ведмедика Буфа і незграбного слоненяти Еле Фанта. Разом з ними Вітзі пізнає навколишній світ, засвоює нові знання, робить перші помилки і вчиться не тільки їх визнавати, а й виправляти. А його друзі намагаються йому допомогти, щоправда, їхні дії не завжди приносять користь. Але ж це робиться не зі зла, а лише через незнання якихось речей. Тому Вітзі завжди все їм прощає. Одного разу Вітзі вирішив посадити на своїй грядці кукурудзу, і Лула взялася йому допомагати. Ось тільки замість того, щоб закопувати насіння в землю, вона почала його їсти. Звичайно ж, каченя було обурене, але воно з'ясувало, що зайчик не вміє садити рослини. Тому він пояснив їй весь цей процес. Натхненна Лула одразу побігла за своїми іграшками, які вона вирішила посадити поруч із кукурудзою, щоб отримати ще більше ляльок і м'ячів. Ось тільки чи вийде у неї зібрати такий незвичайний урожай? ©Kino4ua Маленький зоопарк Сюзі (1 Сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb🐼
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?