Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Злодій та (і) його вчитель

Рік:
Ор. назва:
Der Meisterdieb
Країна:
Німеччина
Режисер:
Крістіан Тееде
Тривалість:
00:58:41
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Це захоплюючий пригодницький фільм, який занурює глядачів у захопливий світ інтриг, майстерності та мистецтва злодійства. В основі сюжету лежить історія геніального злодія, який стає учнем досвідченого злодійського ментора. Головний герой фільму - таємнича і харизматична особистість, що здійснює складні крадіжки, які виходять за межі звичайного людського розуміння. Він використовує свій інтелект, гнучкість і стратегічні навички, щоб проникнути в місця, які найбільше охороняють, і реалізувати свої підступні плани. Фільм приваблює глядача своїм непередбачуваним сюжетом, заплутаними поворотами подій і шикарними кінематографічними прийомами. Відкривається перед глядачем світ грабежів і крадіжок, повний ризику і незабутніх пригод. ©Kino4ua Злодій та (і) його вчитель 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?