Kino4ua.com
R

Справжня Маккой

Рік:
Ор. назва:
The Real McCoy
Країна:
США
Режисер:
Рассел Малкехі
Тривалість:
01:45:03
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Фільм Справжня Маккой - це історія про одну чарівну сміливу жінку Керін МакКой, яку схопили під час пограбування банку. І подібне злодіяння вона здійснювала далеко не в перший раз. Вийшовши з в'язниці, героїня вирішує кардинально змінити своє життя, почавши все з чистого аркуша, адже у неї є маленький син. Але талант майстерного грабіжника навіть найбільш неприступних установ не дає спокою деяким людям ...

Глядачі, які будуть дивитися онлайн Справжня Маккой, зможуть побачити, як сина головної героїні викрадають, намагаючись шантажем змусити її піти на черговий злочин. Вас чекає дуже небезпечне, але шалено захоплююча кримінальна пригода, в який вам компанію складуть Вів Кілмер і Кім Бесінгер.

Погодьтеся, що одного разу кожен з нас розмірковує, а що б було, якби вдалося пограбувати банк. Тільки уявіть, як ви звалюєте на своє плече мішок, повний зелених купюр, а після їдете в богом забуте, але дуже гарне сонячне місце, де можна побудувати власний рай на землі і розкошуючи прожити залишок днів. Саме такі, нехай і наївні, але досить авантюрні думки привносять адреналін в повну нудьги життя. Звичайно ж, всі ми замислювалися про те, як же обертаються подібні злочинні операції. Адже банки охороняють не тільки люди, а й різноманітні пристосування їх сучасних технологій, коди, сигналізації, сейфи ... Людина, яка змогла пограбувати банк, однозначно насолоджується не тільки здобиччю, а й власним генієм.

Але дорослішаючи, ми викидаємо з голови подібні небезпечні плани, на відміну від головної героїні цього фільму. Глядачі, які почали дивитися онлайн в якості Справжня Маккой, зможуть пережити одне з захоплюючих і самих незабутніх пригод, над яким висить загроза порушення закону. Карен - розумна, красива і справжній профі в своїй справі. Але, крім цього, вона мати, а тому наділена особливими почуттями і складнощами. Так, вона переступила межу закону, але відсиділа за це покладений термін. Тепер вона переосмислила своє життя і хоче стати простою законослухняною жінкою, але чи вдасться їй це? Адже талант, яким вона володіє, може дозволити комусь чимало збагатитися. ©Kino4ua Справжня Маккой 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?